May 2, 2008

My 1st Barbie Cake

Jangan gelakkan gambar barbie saye ni ye...
Gambar tu tak berapa clear, maklumlah gambar tu saya snap lagi dg camera HP. Saya confident je, nak posting gambar ni, sebabnye this is 'my 1st Barbie cake'. So, ade jugaklah historical story di sebaliknya.

Ni Barbie cake khas untuk anak buah , sempena hari jadi dia. Saya buatkan Barbie cake dengan cupcakes. Cake tu brownies kukus dengan butter cake kukus.
Alhamdulillah, anak buah seronok, happy sangat-sangat, sebabnya belum ada lagi kawan2 die yang celebrate hari jadi guna Barbie cake ni. Kira dia the first lah....

Apapun, puas hati bila tengok anak buah seronok,happy. letih,lenguh tu rasa dah hilang. Happy Birthday Berlian.......

2 comments:

Defidi said...

Assalamua'alaikum wr.wb
Mbak Niniek, cantik sekali cake barbienya, sampaikan salam aq untuk yang berualang tahun ya, semoga kelak menjadi anak yg sholeh/sholelah dan pintar seperti mamanya. amin

happyninie said...

Terimakasih mbak def...

InsyaAllah saya sampaikan, amin semoga doa mbak def di makbulkan ALlah swt.