Dec 31, 2009

Cake angka 1 untuk Darwis

darwisy1

Cake angka 1 untuk Darwis, di order Irnie dari Kajang,Terimaksih Irnie. Maaf masa ambil gambar ni tak letak lagi kepala clown tu. Harap Irnie berpuas hati :)

Terimakasih.

Dec 23, 2009

Thomas Cake for MIKAEIL

thomasmikaeil


Cake dengan figurin Thomas, Green Percy, Red James.Hmm..color je lain-lain, nak buat juga face expression yg berbeza,,tapi susah ckit lah :)akhirnya pupil mata je yg lain :)

Figurin semua daripada fondant. cake tu cover buttercream. alhamdulillah mama Mikaeil ,Puan Jastina berpuas hati dg cake ini. terimakasih daun keladi. Happy 2nd Birthday to Mikaeil

Cake & cup cake Hantaran

wawahantaran1


wawacupcake

Cake & cupcake hantaran di order wawa. Cake menggunakan fondant , Royal Icing dan bunga daripada gumpaste.

Cup cake menggunakan topping Royal icing dan bunga fondant. Terimakasih wawa,atas sokongan selama ini :)

Dec 16, 2009

Zulaiha,Izzati& Upin Ipin

izzatizke1 copy


zulaihacake

Cake di order kak Ina sempena majlis hari jadi zulaiha & Izzati. Happy Birthday girls,semuga menjadi anak solihah :) Terimaksih daun keladi kepada kak Ina, and Family, harap berpuas hati :)

Dec 14, 2009

JIA Birthday Cake

jiacake1 copy



jiacake2 copy

Birthday cake 1 tahun dg hiasan edible image untuk JIA. Di order Syikin, Terimaksih syikin. Happy birthday JIA.

Dec 10, 2009

Red Roses MIni Cake

red roses mini cake

red roses mini cake

minicak03

Di sebabkan masih ada sisa carrot cake dekat peti sejuk tu, teringin pulak nak buat sample mini cake. akhirnya jadi macam ni. I pilih nama 'ahmad dan aisyah'..sweet tak..he..he..

Cake kat dalam ni(base cake) boleh guna ape2 kek, tak kisah. sorry tak kemas sangat la :)
apapun not bad lah kan......masuk bakul angkat sendiri..ha..ha..