Nov 18, 2014

MInecraft Cake for KARL







Alhamdulillah...

setelah nak dekat setahun saya cuti membaking:)
Minecraft fondant cake ni untuk KARL diorder puan Kassina. Kebetulan cake terakhir sebelum saya cuti pun puan Kassina yg order untuk si cantik Karlina he..he...
Sekarang pulak Cake 'pertama' yg saya buat setelah lama cuti pun untuk abang Karlina..iaitu Karl :)..'sweet coincidence' :)
Happy 10th birthday KARL...
and thank you ..thank you...so much for Puan Kassina and Family:)

MInecrafts cupcakes for KARL


MInecraft cupcakes for Karl's 10 birthday party. sekali lagi terimakasih puan Kassina sekeluarga atas sokongan yg tak putus :)

Jan 19, 2014

Princess castle cake for KARLINA






Cake Princess castle untuk bday girl ,Karlina 6 tahun, minta maaf baru upload pic ni :)
berbanyak terimakasih kepada Puan Kassina sekeluarga:)

Dec 14, 2013

Carrot cup cake for Aqiqah







carrot cup cake ,creamcheese topping untuk Aqiqah my baby boy kat masjid.
 Ini je yang sempat buat sendiri :)


Sep 11, 2013

Racing Car Cake for Shamil

 shamil2


shamil1


Car/Racing car Cake for Shamil ordered by Nadirah . Thank you so much Nadirah :)

NUmber 1 Garden theme's Cake For Shazwani

shazwani

shazwani

Cake Angka 1 garden theme untuk Baby Shazwani di tempah Nadirah

terimakasih :)

Umizoomi Team for Azizi :)

azizi

azizi

azizi


Cake untuk Azizi tema Umizoomi. di tempah ALia.
terimakasih ALia :)

Sep 1, 2013

Stroller Cookies for Baby safiyyah

safiyyah 115pcs stroller cookies for safiyyah. terimakasih Suraya :)