Dec 29, 2014

Cake hantaran

 Cake hantaran tema putih biru , diorder Auntie Liza. Customer baru saya,alhamdulillah.
terimakasih sudi menempah cake dengan saya ye kak,semuga berkenan dg kek ni :)

Leonardo Ninja turtle cake for hazeeq






Ninja turtle cake for Hazeeq putra, happy 4th birthday Hazeeq.
again Thank you very much Puan Hana and Family :)

Nov 18, 2014

MInecraft Cake for KARL







Alhamdulillah...

setelah nak dekat setahun saya cuti membaking:)
Minecraft fondant cake ni untuk KARL diorder puan Kassina. Kebetulan cake terakhir sebelum saya cuti pun puan Kassina yg order untuk si cantik Karlina he..he...
Sekarang pulak Cake 'pertama' yg saya buat setelah lama cuti pun untuk abang Karlina..iaitu Karl :)..'sweet coincidence' :)
Happy 10th birthday KARL...
and thank you ..thank you...so much for Puan Kassina and Family:)

MInecrafts cupcakes for KARL


MInecraft cupcakes for Karl's 10 birthday party. sekali lagi terimakasih puan Kassina sekeluarga atas sokongan yg tak putus :)

Jan 19, 2014

Princess castle cake for KARLINA






Cake Princess castle untuk bday girl ,Karlina 6 tahun, minta maaf baru upload pic ni :)
berbanyak terimakasih kepada Puan Kassina sekeluarga:)

Dec 14, 2013

Carrot cup cake for Aqiqah







carrot cup cake ,creamcheese topping untuk Aqiqah my baby boy kat masjid.
 Ini je yang sempat buat sendiri :)


Sep 11, 2013

Racing Car Cake for Shamil

 shamil2


shamil1


Car/Racing car Cake for Shamil ordered by Nadirah . Thank you so much Nadirah :)

NUmber 1 Garden theme's Cake For Shazwani

shazwani

shazwani

Cake Angka 1 garden theme untuk Baby Shazwani di tempah Nadirah

terimakasih :)