May 2, 2008

Fancy Cookies lagi


hai...hai....
Fancy cookies ini adalah order dari kak dayang kek lapis serawak. sape-sape nak rasa kek lapis dia yg sedap tu boleh lawati blog dia. Semalam jumpa kak dayang ...oow..ternyata ssst....dia ni lawa..lagi lawa daripada gambar die kat blog tu....he..he..(ikhlas ni..). Dia siap bagi ninie kek yg dia buat, terimakasih banyak kak dayang.

2 comments:

Defidi said...

assalamu'alaukim wr.wb
mbak niniek, boleh aku minta resep royal icing tuk fancy cookies, senang lihat bentuknya yang lucu dan warnanya yang soft, dan untuk pewarna mbak pakai merk apa? dari wilton atau Diva. terima kasih mbak.

happyninie said...

Assalamu'alaikum..

mbak def makasih dah mampir...sudahkan?....:)