Mar 24, 2008

Pooh Birthday cake


Birthday cake dengan gambar winnie the pooh di atasnya. Bikin cake model ini agak susah , disebabkan kena penuhkan little stars kat atas cake tu. lenguh jugak lah tangan beta...he..he..
Yang ni pooh berbaju pink (susah nak dapat kaler merah) :) :(
chocolate moist cake , blue berry filling , dihias dengan butter cream dan chocolate ganache.

2 comments:

Widya Puteri said...

Pooh birthday Cakenya cantik ninie..
untukd apet merah ngejreng coba bikin buttercreamnya 2-3 haru sebelum.. lumayan untuk mengeluarkan warna supaya lebih gojreng. Tapi thumbs up buat kamu dear, itu notol seluas itu sabar juga jeh :)

happyninie said...

thanks wid...

iya..serasa notol barbie..he..he...
kapan nih pingin notol barbie juga..