Apr 21, 2008

Happy 1 st Birthday Naqib



Birthday cake ini untuk naqib anak Azlean (angah) member mesra net. Request Chocolate moist cake, filling chocolate ganache. pas tu sapu dengan butter cream. Cantik kan, cake dengan edible image ini?, angah nak gambar naqib(anak angah ) dan gambar cartoon.

Bagian atas kek tu nampak gambar naqib, cartoon, baby and mom. di ceriakan lagi dengan badut yg tengah duduk menghadap rerumputan. bagian tepi2 cake pun ada gambar naqib dan cartoon. Ada juga bendera dan baloon warna warni. Tulisan untuk nama tu menggunakan fondant.


Semuga naqib dan angah suka ya...Happy birthday......

4 comments:

zainie said...

cantik la kek ni, kalau nak tempah berapa ya harga satu kek macam ni utk anak saya 2 tahun.

happyninie said...

yang ni RM.100 kak, chocolate moist cake.filling ganache(chocolate+whipped cream),topping ganache. lain tu butter cream.

azlean (angah) said...

kak nani.... mmg best cake nih.. thanks yek... naqib pun ske gak.. cuma time nk potong cake tuh dia pi tido lak...hahahahha.. reccommended to all.....

happyninir said...

alahai angah...mimpi apa pulak angah bertandang ke rumah akak ni..he..he..
thanks la...dah beri kredit kak kek yg akak buat.

Alhamdulillah angah berpuas hati.
he..he..ciannye...orang nak makan kek dia tido ye...:)