Feb 21, 2010

Fondant figures' cake for Myma

myma cake


Sapa-sapa yg follow blog ni pastilah perasan, saya pernah buat cake macam ni dulu :)
Cake ni cover bUtter cream, atas tu ade Thomas, Barney, Elmo, Pooh ,Mickey Mouse, Pocoyo,balon warna warni.

Ade kelainan ke :). Tak de..hanya ELmo dan Berney yg dulu dekat belakang ,sekarang pindah ke depan pulak he..he..
ups..ade lagi, thomas nampak gemook sangat :(

Actually nak buat kek ini lain daripada yg dulu, tapi customer nak kek yg sama :) so....tukar posisi je supaya nampak lain sikit :)

Special order daripada en.Taj untuk Myma.Terimakasih daun keladi :)
Semuga berpuas hati:)

1 comment:

naiey said...

Salam,
Kalau kek camni bape harganye?