Oct 20, 2009

Cake no 1 for NATASYA

natasya01

natasya02



Back to number cake again...:)
Cake ni di order Inaz..untuk anak buah Adriana Natasya. Masa hantar kek tu, jumpa juga dengan mama Natasya, tapi lupa plak, nak tanya nama..he..he..maaf ye..

Apapun terimakasih kerana sudi order...mama Natasya cakap kek ni cantik sangat..he..he..Ye.. ke..

Thank you very much for the complimentary...Happy B day Natasya....

3 comments:

nur rabiatul adawiyyah said...

actually ni anak kawan baik hubby rabiatul..dier mintak no fon dan blog nak wat kek macam maisarah..biel sampai tgk eh, kek same ngan macam maisarah lah..hehe..ape pon mmg cantik kek nye dan sedap..

Happyninie said...

Hi rabiatul...

ooo..best friend hubby awak ye...he..he..thank you ya...sudi bagi tahu pasal blog ni.

terimaksih banyak :)

Acun said...

u ada jual huruf alphabet plastik ni tak?
saya berminat nak dapatkan 1 set.....